Hartelijk welkom op de website van Rotaract Rivierenland

WELKOM BIJ ROTARACT RIVIERENLAND

Leuk dat je onze website bezoekt en ons beter wil leren kennen. Op deze website nemen we je mee in de wereld van Rotaract Rivierenland. Wij zijn een enthousiaste en ambiteuze serviceclub van young professionals (werkenden en studerenden) tussen de 18 en 35 jaar. Als vereniging staan we ervoor regionaal, nationaal en internationaal goede doelen te steunen. Dit doen we onder andere door middel van hands-on en fundraising activiteiten. Daarnaast bieden we onze leden op verschillende manieren de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen en sociale en professionele contacten op te doen.

 

Rotaract Rivierenland is één van de ruim 40 Rotaract clubs in Nederland. Rotaract Rivierenland focust zich op de gemeenten: Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Zaltbommel, Neerijnen, Neder Betuwe, Maasdriel en West Maas en Waal. Woon of werk je in deze regio, of heb je op een andere manier binding met Rivierenland wees dan welkom bij onze club.

 

Rotaract Rivierenland is een gemengde club, toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen en daar zijn we trots op! We zien overeenkomsten en zijn niet op zoek naar verschillen. We behandelen elkaar en de maatschappij met respect. Dit alles doen we onder de vlag van Rotaract Nederland.

Recente acties

Sociale club


Rotaract is een wereldwijde organisatie met ruim 176.000 leden, verdeeld over 156 landen. De 43 clubs in Nederland zijn zowel in de grote steden als in kleine dorpen te vinden. Rotaract Nederland heeft op dit moment ongeveer 450 leden.

Kom in contact!