Huidige opbrengst:

Santa Run 2018

De Santa Run is een 3 km lange fun run voor de hele familie. Alle deelnemers lopen verkleed als kerstman een eenvoudig en gezellig parcours. Door het relatief korte parcours is de run zeer geschikt voor zowel jong als oud, maar ook voor mensen in een rolstoel, ouders met een kinderwagen of baasjes met hun hond.

Ik doe mee!

 

Ben je niet in staat om mee te lopen, maar wil je wel graag bijdragen? Dat vinden we hartstikke fijn. Via het formulier op deze pagina kan je elk gewenst bedrag doneren.

Liever een zakelijke donatie doen? Bekijk onze verschillende sponsorpakketten. Bekijk wie je voorgingen op de Santa Run website.

Namens het goede doel en Rotaract Rivierenland, alvast heel erg bedankt voor de prachtige donatie! 🎅🤶

 

Ons doel

De opbrengst van de Santa Run 2018 gaat naar Stichting Help Elkaar in Geldermalsen. Een lokaal doel dat zich met hart en ziel inzet voor mensen die vrijwel niets te besteden hebben. Deze mensen kunnen vaak net hun bordje eten betalen, maar hebben geen geld voor nieuwe kleren of een uitje. Bij Stichting Help Elkaar Geldermalsen kunnen ze gratis shoppen om hun leven weer wat menselijker te maken. Daarnaast organiseren ze tal van activiteiten voor jong en oud en benadrukken ze de waarde van sociaal contact.

Top