Lid worden

Lid worden

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Rotaract Rivierenland! We zijn continue op zoek naar gelijkgestemden met een soortgelijke kijk op de wereld en vrijwilligerswerk. Er is altijd plaats voor nieuwe leden met deze service gedachte.

 

We zijn niet ge├»nteresseerd in je afkomst, geloofsovertuiging of politieke voorkeur. Je bent namelijk meer dan een optelsom van formaliteiten. Wij hebben interesse in wie jij echt bent. De gemene deler is dat alle leden van Rotaract Rivierenland belangeloos hun kennis, kunde en tijd willen doneren ten behoeve van een ander. Dit noemen we ook wel inzet van Handen, Hoofd en Hart. Het gedachtegoed is dat we samen ├ęcht iets kunnen betekenen en dat we daar zelf ook veel van leren.

 

We komen 3-wekelijks bijeen in Tiel. Onze bijeenkomsten zijn op dinsdagavond om 20:00 uur.  Kan je er een keer fysiek niet bij zijn? Door middel van Skype kan je de bijeenkomsten gewoon "bijwonen". Activiteiten die we organiseren vinden meestal plaats op zaterdagen. Wel zo makkelijk als je doordeweeks werkt of studeert.

 

Voordat je lid wordt nodigen wij je eerst een keer uit om een van onze bijeenkomsten bij te wonen. We kunnen dan op een ongedwongen manier kennismaken. Wil je komen kennismaken? Vul dan ons contactformulier in. We kijken uit naar je komst!